If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въобще няма да го "бърка" акциза, особено за нова кола.
Що, акциза си се включва в цената и на новата кола, иначе как ще си обясниш разликата в цената между 1,9 и 2,4 ЖТДм като чисто нови? Не вярвам при еднакво ниво на оборудване един цилиндър в повече да струва 6-7000 лева повече
Що, акциза си се включва в цената и на новата кола, иначе как ще си обясниш разликата в цената между 1,9 и 2,4 ЖТДм като чисто нови? Не вярвам при еднакво ниво на оборудване един цилиндър в повече да струва 6-7000 лева повече
В Германия няма акциз за мощността и разликата между 1,9 и 2,4 е 4000 евро - при еднакво ниво на оборудване.
Мда, във всяка страна е различно. В Германия разликата между 1,9 16V и 2,4 20V е ~4 000 евро (~33 000 срещу ~37 000 евро)
Но пък в Холандия разликата е 10 000 евро - 1,9 16V е от 35 800 евро, а 2,4 20V започва от 45 930 евро.
Разлика 20 000 лева
To и в този ред на мисли разликата между най-високото ниво на оборудване на Ми.Тко в БГ и в Англия е 10 000 лв. надолу в полза на английската...епа от тук логично следва въпроса: стандарта ли в БГ ни е по висок....заплатите ли....?!?
To и в този ред на мисли разликата между най-високото ниво на оборудване на Ми.Тко в БГ и в Англия е 10 000 лв. надолу в полза на английската...епа от тук логично следва въпроса: стандарта ли в БГ ни е по висок....заплатите ли....?!?
Не,наще разчитат на поговрката-"ден година храни",как си обясняваш иначе съществуването на някои вносители,които допреди 2-3 години имаха по макс 10 продадени коли на година
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
А бе тия на Автосалона не показаха 1750 TBi имаше само старите алфи.
Някой вече има ли някакви впечатление, да е чул нещо повече за турбо бензинката. Щото една 159 Ti турбо бензинка вече става доста привлекателна оферта
А бе тия на Автосалона не показаха 1750 TBi имаше само старите алфи.
Някой вече има ли някакви впечатление, да е чул нещо повече за турбо бензинката. Щото една 159 Ti турбо бензинка вече става доста привлекателна оферта
Но си помисли колко пари ще трябва да дадеш на бензиностанцията...иначе офертата си е перфектна!
Но си помисли колко пари ще трябва да дадеш на бензиностанцията...иначе офертата си е перфектна!
E колко - 145 цата ми гореше 15/100 зимата и 13 лятото
164-ката ми гори 15 зимата и 12 лятото (това в София с задръстванията) Е август като се поотпуши градското в София гори и 10,5 в София ама ....за малко.
2,4 JTD гори 10 зимата в София.
Няма да ме притесни ако гори 13 градско и 7 извънградско. Все пак Алфиста е свикнал с разхода на бензин.
Дори на места я дават 1430кг, разход 11л градско и 6л извънградско. На 6-та със 2100 оборота е със 100км/ч, което си е баш като мойто дизелче. От 0-100 за 7.7сек.
Няма никакъв шанс този двигател да падне под 15/100 в града, просто никакъв Извънградският разход на ТУРБОбензинов мотор също не може да бъде малък, вие си знаете защо
Comment